Slide 1 jFlow Plus

Мелітопольський державний педагогічний університет імені Богдана Хмельницького

Slide 1 jFlow Plus

Природничо - географічний факультет Мелітопольського державного педагогічного університета імені Богдана Хмельницького

Slide 1 jFlow Plus

Філологічний факультет Мелітопольського державного педагогічного університета імені Богдана Хмельницького

Slide 1 jFlow Plus

Мелітопольський державний педагогічний університет імені Богдана Хмельницького

Slide 1 jFlow Plus

Мелітопольський державний педагогічний університет імені Богдана Хмельницького

Slide 1 jFlow Plus

Мелітопольський державний педагогічний університет імені Богдана Хмельницького

Slide 1 jFlow Plus

Мелітопольський державний педагогічний університет імені Богдана Хмельницького

Ukrainian (UA)
Вы зараз на сторінці:
Головна Новини університету "Думаємо про майбутнє"! Зустріч з учнями випускних класів загальноосвітніх шкіл Василівського району

"Думаємо про майбутнє"! Зустріч з учнями випускних класів загальноосвітніх шкіл Василівського району

17.02.2017

16 лютого 2017 року відбулася зустріч представників Мелітопольського державного педагогічного університету імені Богдана Хмельницького з учнями випускних класів комунальних закладів «Василівська гімназія «Сузір'я» – загальноосвітня школа І–ІІІ спупенів», «Василівська загальноосвітня школа І–ІІІ ступенів № 1», «Василівська загальноосвітня школа І–ІІІ ступенів № 3» Василівської районної ради Запорізької області.

"Побажання ректора університету Солоненка А.М.

членам профорієнтаційного десанту університету"

Завдяки цікавій розповіді про основні здобутки університету завідувача кафедри анатомії і фізіології людини і тварин професора Івана Аносова учні переконались у тому, що перед студентами нашого університету відкриваються надзвичайно широкі можливості, а студентське життя завжди сповнене яскравих вражень і неймовірних подій. В університеті панує неповторна творча атмосфера, адже поєднання навчання із наукою, спортом і цікавими проектами, ініціаторами яких майже завжди є студенти, дозволяє створити належні умови для розвитку і самореалізації кожного.

"Професор Аносов І.П. про важливість вибору професії вчителя. Відмітив, що ваш шлях до успіху - у МДПУ імені Богдан Хмельницького"

Старший викладач кафедри анатомії і фізіології людини і тварин Ольга Юсупова провела публічну лекцію для присутніх на тему «Репродуктивне здоров’я молоді та профілактика захворювань, що передаються статевим шляхом». Проблема збереження репродуктивного здоров'я за своєю значущістю, масштабністю, перспективністю, стратегічним характером на сьогодні є однією з найбільш актуальних. Лекція, спрямована на охорону репродуктивного здоров'я, орієнтована не тільки на забезпечення контролю за станом статевого розвитку та функціонуванням репродуктивної сфери, але й на популяризацію та пропаганду здорового способу життя і важливості цих аспектів для стану репродуктивного здоров'я у майбутньому, формування безпечної репродуктивної поведінки й адекватної репродуктивної мотивації, закладання основ відповідального батьківства як головних складових системи планування сім'ї та виховання дітей.

Заступник декана філологічного факультету з наукової та міжнародної діяльності Надія Денисенко під час бесіди із учнями 11 класів надала кожному з них вичерпну інформацію про підготовку кваліфікованих фахівців на філологічному факультеті, адже університет, який сьогодні володіє високим рівнем визнання, пропонує своїм абітурієнтам широкий спектр спеціальностей, що відкривають гарні перспективи подальшого працевлаштування як в Україні, так і за кордоном.

Провідний фахівець з працевлаштування Вікторія Місяк ознайомила майбутніх абітурієнтів із особливостями навчання за різними спеціальностями, які сьогодні пропонує здобувачам вищої освіти Мелітопольський державний педагогічний університет імені Богдана Хмельницького.

"Профорієнтаційний десант університету Аносов І.П., Місяк В.В., Юсупова О.В., Денисенко Н.В.,
з випускником нашого університету, кандидатом педагогічних наук, директором «Василівської гімназії «Сузір'я» - Шевченко Юрієм Васильовичем."

Зустріч пройшла у теплій і дружній атмосфері, і головним її гаслом став правильний вибір професії як запорука успішного професійного майбутнього.

"Бажаючі поступити до нашого університету - учні Веселівської ЗОШ №1."